top of page

Rehabiliteringsøvelser for skulderleddet

Mer enn 40 øvelser spesialiserte seg på gjenoppretting av leddområdet til over- og underkroppen for å forbedre nevromuskulære prosesser og mobilisering. Disse aktivitetene forbedrer funksjonaliteten til pasienten.

Rehabiliteringsøvelser

Rehametrics har flere tilpasningsmuligheter og vanskelighetsgrader som gjør det mulig å tilpasse øktene til hver pasient, i henhold til de kliniske målene som er valgt av fagpersonen.

Disse oppgavene er utformet for å arbeide med leddområdene til de nedre og øvre lemmer, koordinasjon, motstand og bevegelseshastighet.

Fagpersonen tilpasser øvelsene ved å endre varigheten eller vanskelighetsgraden til oppgaven og bruke tilpasningsalternativene som er tilgjengelige i hver øvelse

Kvantifisering av rehabiliteringsøkter

Mens pasienten fullfører rehabiliteringsøktene foreskrevet av fagpersonen, vil Rehametrics automatisk kvantifisere økten for å gi det kliniske teamet objektiv informasjon om hver pasients ytelse. I tillegg, når brukere fullfører øvelsene, vil programvaren registrere skulder- og hofteleddsrekkevidde i fleksjon-ekstensjon, adduksjon-abduksjon, albue- og kneleddsrekkevidde. Den vil også registrere hvilke områder pasienten har jobbet med mer eller sjeldnere, blant annet.

All denne kliniske informasjonen vil hjelpe fagfolk til å ha et mer objektivt syn på pasientens utvikling under rehabiliteringsprosessen.

Fordeler

Rehametrics er klinisk validert virtuell rehabiliteringsprogramvare med øvelser designet av eksperter innen rehabilitering for å forbedre pasientens funksjonalitet mer dynamisk.

Forbedre rehabiliteringsresultater

Forbedre den kliniske prosessen

Forbedre pasientopplevelsen

bottom of page