top of page

Rehabiliteringsøvelser for kroppskontroll

Rehametrics har en blokk med 20 øvelser som jobber med pasientens evne til å kontrollere holdning og kroppsbevegelse. Disse oppgavene er fokusert på å forbedre hver pasients hode, holdning, kropp og kroppskontroll.

Virtuelle rehabiliteringsøvelser

Rehametrics' 20 aktiviteter designet for å gjenopprette postural kontroll har flere vanskelighetsnivåer og tilpasningsmuligheter som lar rehabiliteringspersonell individualisere hver økt til pasientenes behov.

Noen eksempler på tilgjengelige tilpasningsalternativer er å tilordne en maksimal tid for pasienten til å fullføre den planlagte bevegelsen eller oppgaven. I tillegg er det også mulighet for å modifisere det virtuelle miljøet og i enkelte øvelser bestemme om pasienten skal utføre øvelsen stående eller sittende.

Fordeler

Hovedmålet med Rehametrics-øvelsene og oppgavene er å gjenopprette det maksimale funksjonsnivået til pasienten og samtidig forbedre kvaliteten på restitusjonsbehandlingene.

Pluss:

Forbedre pasientopplevelsen

Dataene som samles inn i hver økt kvantifiseres og gjøres tilgjengelig for det kliniske teamet på en måte som er lett å forstå og nyttig.

Rehametrics genererer avanserte kliniske rapporter som kan tilpasses av fagpersonen

bottom of page