top of page

Kognitiv rehabilitering

Rehametrics kognitiv rehabilitering er det beste stimuleringsverktøyet, med mer enn 160 øvelser for å designe personlige behandlingsplaner.

Tilpassede øvelser

Øvelser tilpasset behovene til hver enkelt pasient fra datamaskin, nettbrett eller mobil.

Kognitiv svikt

Nevrodegenerative sykdommer

Ervervet hjerneskade

Aktiv aldring

Fordeler

Rehametrics lar deg planlegge kognitive rehabiliteringsøkter basert på gamification. Forbedrer rehabiliteringsresultater og øker pasientens motivasjon og engasjement

Rehabilitering i alle miljøer

Systemet er designet for å kunne rehabilitere på sykehus, klinikker, poliklinikk eller i pasientens hjem

Personlige behandlingsplaner

Øvelser har flere tilpasningsmuligheter som lar utøveren skreddersy personlige behandlingsplaner basert på pasientens evner og kliniske mål

Systemet bruker teknikker fra videospillindustrien

Øvelsene er laget for å øke pasientens motivasjon i restitusjonsprosessen. Rehabiliteringsøkter med Rehametrics har en lavere avbruddsrate og gir bedre kliniske resultater

Kvantifisering og analyse av pasientens evolusjon

Rehametrics kvantifiserer øktene som utføres og gir detaljert informasjon om ytelsen til hver enkelt pasient i restitusjonsprosessen. Samle inn dataene fra hver økt og gi informasjonen på en klar og detaljert måte

Arbeidsminne

Sekvensering

Kategorisering

Kliniske mål

Egenskapene til Rehametrics gjør det mulig å forbedre resultatene i kognitive rehabiliteringsbehandlinger på forskjellige områder:

Oppmerksomhet

Hukommelse

Oppfatning

Språk

Utøvende funksjoner

Dagliglivets aktiviteter

Ofte stilte spørsmål

Sammenlignet med andre kognitive stimuleringsapplikasjoner har programvaren vår CE-sertifikatet som medisinsk utstyr. Den er spesielt designet og validert for rehabilitering.

Mer enn 24 vitenskapelige publikasjoner validerer Rehametrics som et svært nyttig verktøy for terapi.

Med Rehametrics, i tillegg til det store utvalget av fullstendig tilpassbare kognitive spill, vil du kunne få detaljerte rapporter om ytelsen til pasienten.

Takket være den automatiske registreringen utført av programvaren, er det mulig å analysere suksesser, feil, konteksten de oppstod i, responstider, evolusjonsgrafer, utførte behandlingstimer osv.

For Rehametrics kognitiv rehabiliteringsplattform kan du dra nytte av ressursene som er tilgjengelige ved senteret. Alt du trenger er en datamaskin eller et nettbrett.

Nei, en pasient kan ikke kjøpe Rehametrics direkte. Programvaren er en medisinsk enhet, designet for profesjonell bruk.

Men med planlegging og planlegging av øktene av en helsepersonell, er det mulig for pasienten å utføre øvelsene hjemme.

Hvis du er en pasient eller et familiemedlem, snakk om Rehametrics med terapeuten din, og hvis du er interessert kan vi direkte planlegge en informasjonsøkt eller test.

Vi tilpasser programvaren i henhold til behovene til senteret eller den profesjonelle og prisen varierer i henhold til de avtalte tjenestene. For eksempel kan kognitiv rehabilitering installeres for senteret eller også for boliger, du kan velge å ta med eller ikke rapportene og mulighet for ukentlige avtaler mv.

Det beste er å rådføre seg med vårt team av rådgivere for å studere alternativet som passer best for din situasjon, fylle ut forespørselen om informasjon eller teste her.

Uansett regner vi med at vi har rimelige minimumssatser for alle profiler (fra selvstendig næringsdrivende til rehabiliteringssenteret).

Vi er klar over at terapi skal være stimulerende, og det er derfor vi kontinuerlig oppdaterer og vurderer programvaren, inkludert nye øvelser og forbedrer eksisterende.

Snart vil den kognitive plattformen inneholde 160 øvelser og med noen måneders mellomrom utvides de med nye. Alle disse oppdateringene er inkludert i prisen.

Ja, håndtering av programmet er veldig enkelt og intuitivt.

Det er mulig å tilpasse oppgavene med svært tilgjengelige vanskelighetsgrader for alle pasienter.

Basert på pasientens ytelse justerer programmet automatisk vanskelighetsgraden. I tillegg kan terapeuten tidligere justere nivåene og også under økten endre vanskelighetsgraden på øvelsene hvis det anses hensiktsmessig.

bottom of page