top of page

Fysioterapi programvare

Rehametrics-software har mer enn 90 fysiske øvelser basert på virtuell virkelighet, og designet for å gjenopprette det maksimale funksjonsnivået til pasienten.

Det vil hjelpe deg å forbedre rehabiliteringen av pasientene dine ved å dra nytte av de tilgjengelige ressursene.

Hvorfor bruke programvare i fysioterapibehandling?

Rehametrics fysioterapi-spesifikk programvare er designet av klinikere for klinisk bruk. Dette er grunnen til at Rehametrics gir tre grunnleggende fordeler:

  • Gamifiseringen av terapiøkter: gjør fysioterapiøkten til et morsomt øyeblikk, som vil øke pasientens motivasjon og aktive deltakelse under treningen.​

  • Rehabiliteringskvantifisering: mens pasienten utfører øvelsene, vil Rehametrics automatisk registrere et stort antall kliniske parametere (leddområder, måling av støttegrunnlaget, tyngdepunkt, antall og karakteristikker av trinnene, blant annet). Disse dataene kan vises i detalj når som helst og tillater generering av kliniske rapporter om hver pasient, som kan tilpasses, skrives ut eller eksporteres i PDF-format.

  • Muligheten for å gjennomføre økter eksternt: programvaren tillater oss å forsterke behandlingen med økter hjemme, som også overvåkes og tillater fjernstyring  fra selve senteret.

Vi vet at rehabiliteringsprosesser ved mange anledninger er lange og kjedelige. Det er nettopp derfor motivasjonen til pasienten er et sentralt element for resultatene i rehabiliteringen.

Det er ikke alltid lett å få pasienten til å utføre øvelsene med nødvendige repetisjoner og hyppighet for optimal restitusjon.

Denne rehabiliteringsprogramvaren hjelper oss å tilby flere behandlingsøkter og med mer intensitet.

Pasientprofilen som kan rehabiliteres med denne programvaren er svært variert. Rehametrics digital programvare for fysioterapi inneholder både analytiske og funksjonelle øvelser. På denne måten brukes Rehametrics i dag både til nevrologiske pasienter, så vel som ved muskel- og skjelettskader, forebygging av fall, aktiv aldring eller med den pediatriske befolkningen.

Fysioterapeuten bestemmer hvilke pasienter som kan bruke de digitale fysiske øvelsene som finnes i Rehametrics. I tillegg kan alle øvelser tilpasses etter behovene til hver enkelt pasient.

Det er allerede mer enn 300 helseorganisasjoner, i mer enn 12 land, som stoler på Rehametrics som et svært nyttig verktøy for fysioterapi.

Muskel- og skjelettskader

Ryggmargsskader

Nevrodegenerative sykdommer

Ervervet hjerneskade

Aktiv aldring

Hvilke pasienter kan ha nytte av fysioterapiprogramvare?

Hovedfordelene med fysioterapiprogramvare

Rehametrics lagrer, måler og kvantifiserer data om utviklingen til pasienten. I tillegg lar det fagpersonen utføre detaljert overvåking av utviklingen gjennom generering av avanserte kliniske rapporter.

Rehabilitering i alle miljøer

Systemet er designet for å kunne rehabilitere på sykehus, klinikker, poliklinikk eller i pasientens hjem

Personlige behandlingsplaner

Øvelser har flere tilpasningsmuligheter som lar utøveren skreddersy personlige behandlingsplaner basert på pasientens evner og kliniske mål

Systemet bruker teknikker fra videospillindustrien

Øvelsene er laget for å øke pasientens motivasjon i restitusjonsprosessen. Rehabiliteringsøkter med Rehametrics har en lavere avbruddsrate og gir bedre kliniske resultater

Kvantifisering og analyse av pasientens evolusjon

Rehametrics kvantifiserer øktene som utføres og gir detaljert informasjon om ytelsen til hver enkelt pasient i restitusjonsprosessen. Samle inn dataene fra hver økt og gi informasjonen på en klar og detaljert måte

En programvare med et bredt utvalg av fysiske øvelser

Rehabiliteringsøvelser basert på virtuell virkelighet som fanger opp og analyserer pasientens bevegelser i sanntid og kvantifiserer øktene, og forbedrer resultatene av rehabiliteringen.

Anker 1

Kliniske mål

Systemet analyserer kliniske parametere som støttefoten, posisjonen til tyngdepunktet i hvile, forskyvningene, leddområdet til skuldre, albuer, hofter og knær, og til og med høyden og bredden på trinnet og annen kinematikk. 

  • Balansere

  • Felles rekkevidde

  • Pendling

  • Koordinasjon

  • Kroppskontroll

  • Utholdenhet

Ofte stilte spørsmål

Rehametrics er en spesifikk programvare for rehabilitering, designet med et terapeutisk formål.

Videospill tillater bare grunnleggende innstillinger, med Rehametrics kan du fullt ut tilpasse spillparametrene og regulere vanskelighetsgraden.

Uten behov for kontroller sporer Rehametrics hele kroppen.

Den lar utviklingen måles og objektiviseres: den registrerer leddområder, støttegrunnlag, tyngdepunkt, ganganalyse...

Programvaren muliggjør fjernkontroll av øvelser, timeplan og oppfølging hjemme.

Rehametrics tilbyr automatiske rapporter klare til utskrift, som lar deg objektivisere utviklingen til pasienten.

For Rehametrics fysiske rehabiliteringsplattform kan du dra nytte av ressursene som er tilgjengelige ved senteret. Du trenger en TV og en datamaskin.

For å konsultere de spesifikke tekniske kravene, kan du laste ned mer informasjon HER.

Hvis pasient har tilstrekkelig autonomi og evne til å forstå enkle instruksjoner, kan han gjennomføre økten uten hjelp fra helsepersonell.

Dette er mulig fordi Rehametrics-programmet veileder pasienten, gir ham de nødvendige instruksjonene for å utføre øvelsen og gir ham tilbakemelding under økten.

Kinect-sensoren oppdager bare én person om gangen, men det er mulig å designe gruppeøkter, programmere en rekke øvelser for en gruppe.

Deltakerne kan bytte på å stå foran sensoren og resten av gruppen utføre samme aktivitet samtidig.

Nei, en pasient kan ikke kjøpe Rehametrics direkte. Programvaren er en medisinsk enhet, designet for profesjonell bruk.

Men med planlegging og planlegging av øktene av en helsepersonell, er det mulig for pasienten å utføre øvelsene hjemme ved hjelp av datamaskinens webkamera.

Hvis du er en pasient eller et familiemedlem, snakk om Rehametrics med terapeuten din, og hvis du er interessert kan vi direkte planlegge en informasjonsøkt eller test.

Vi tilpasser programvaren i henhold til behovene til senteret eller den profesjonelle og prisen varierer i henhold til de avtalte tjenestene. Du kan for eksempel installere fysisk rehabilitering med Kinect-sensor, rehabilitering med webkamera, du kan velge å inkludere eller la rapportene og mulighet for ukentlige avtaler m.m.

Det beste er å rådføre seg med vårt team av rådgivere for å studere alternativet som passer best for din situasjon, fylle ut forespørselen om informasjon eller teste her.

Uansett regner vi med at vi har rimelige minimumssatser for alle profiler (fra selvstendig næringsdrivende til rehabiliteringssenteret).

bottom of page