top of page

Ergoterapiøvelser for finmotorikk

Å jobbe med finmotorikk er en av de viktigste delene av en ergoterapibehandlingsplan. Rehametrics har 8 ergoterapiøvelser spesielt utviklet for å rehabilitere pasientenes finmotorikk.

Virtuelle rehabiliteringsøvelser for finmotorikk

Programvaren gjør tilpassbare ergoterapioppgaver tilgjengelig for terapeuten. Pasienten må løse dem og oppgavens vanskelighetsgrad øker i henhold til pasientens prestasjoner i økten: jo flere riktige svar pasienten får, jo vanskeligere blir oppgaven. Tvert imot, hvis pasienten gjør det dårlig under økten, vil oppgaven bli litt lettere. På denne måten vil Rehametrics hele tiden lete etter den optimale vanskelighetsgraden for hver enkelt pasient. En vanskelighetsgrad som verken er for vanskelig til å være frustrerende eller for lett til å være umotiverende for hver enkelt pasient.

I tillegg kan fagpersonen konfigurere tiden pasienten har til å fullføre oppgaven og mange andre tilpasningsalternativer som gjør det mulig å justere alle øvelsene til de kliniske målene til hver pasient. Disse rehabiliteringsøvelsene designet for å forbedre finmotorikken har også flere vanskelighetsgrader og er designet for å fungere på forskjellige typer pinsett, grep og koordinert bruk av begge hender, blant annet.

Detaljert klinisk overvåking av ergoterapiøkter

Mens pasienten fullfører rehabiliteringsøktene foreskrevet av profesjonelle, vil Rehametrics automatisk kvantifisere økten for å tilby det kliniske teamet objektiv informasjon om ytelsen til hver pasient økt for økt. På denne måten, mens pasienter fullfører oppmerksomhetsøvelsene som er tilgjengelige i Rehametrics, vil programvaren vår registrere antall treff, bom og responstid på hvert vanskelighetsnivå.

All denne kliniske informasjonen vil hjelpe fagfolk til å ha et mer objektivt syn på pasientens utvikling under rehabiliteringsprosessen.

Fordeler

I tillegg til å forbedre funksjonaliteten gjennom ergoterapiøvelser spesielt designet av vårt kliniske team, klarer Rehametrics å forbedre pasientens opplevelse under restitusjonsprosessen, noe som gjør det mulig å oppnå bedre kliniske resultater.

Derfor:

Kvantifiserer øktene for å få objektive data om pasientens ytelse i hver økt

Øker motivasjonen og deltakelsen til pasientene i deres rehabiliteringsøkter

bottom of page